About Us

Bossen zijn schuilplaatsen voor verschillende talrijke wilde wezens die ons temperament uitstekend maken. Ze zijn op verschillende manieren nuttig voor mensen. Hun briljante tonen, delicate huid, zeer gecreëerde loopvaardigheid maakt ze gigantisch effectief onder de jagers. We hebben het over de panters. Panters vallen onder het rijk Animalia en phylum Chordata. Ze worden in de klasse Mammalia geplaatst, verzoek Carnivora aangezien ze carnivoren zijn en de familie Felidae. De logische naam van de panter is Panthera pardus. Ze zijn de kleinste van de vier belangrijkste katachtigen die leeuw, tijger en poema bevatten. Voordien werden ze toegeëigend in Oost- en Zuid-Azië en Afrika, van Siberië tot Zuid-Afrika, maar nu is hun bevolking sterk afgenomen als gevolg van massa-executies en worden ze momenteel vastgehouden in gebieden in Afrika bezuiden de Sahara en verder in verdeelde aantallen in India. , Pakistan, Maleisië, Indochina en China. IUCN heeft panters in de classificatie van bijna bedreigde soorten gehouden, omdat ze bijna worden beëindigd.

Panters hebben korte benen, een lang lichaam en een enorme schedel in tegenstelling tot andere individuen uit de kattenfamilie. Het duurt na puma is echter bescheidener en redelijk marginaal gemonteerd. De huid van het lichaam wordt apart gezet door rozetten zoals die van de panter, maar de rozetten zijn tot op zekere hoogte bescheidener en zijn des te dikker geperst en komen te kort op de brandpunten zoals de poema’s hebben. Poema’s en panters zijn beide melanistisch en worden gewoonlijk donkere jaguars genoemd. Panters zijn mainstream vanwege hun sluwe jachtgedrag, omdat ze zich kunnen aanpassen aan een breed scala aan omgevingen en zijn uitgerust om te rennen met een ongelooflijk hoge snelheid die 58 kilometer per uur kan zijn en geschikt zijn om in elk geval snel in de bomen te klimmen, terwijl het vervoeren van een substantieel lijk. Het zijn eveneens beroemde criminelen en kunnen de prooi in een oogwenk meenemen. Het kan ongetwijfeld elk wezen dat het achtervolgt, krijgen en doorbranden. Het is toegankelijk van de regenwouden tot de woestijngebieden.
Wetenschappelijke indeling en evolutie

Bij eerdere gelegenheden werd aangenomen dat panter het mengsel is van leeuw en poema. De conventionele naam Panthera pardus is ontleend aan een Grieks woord dat gevlekte huid betekent. Zoals alle overgebleven individuen uit de Felidae-klasse is Panthera bovendien een onderwerp van discussie en de specifieke relaties tussen elk van de vier diersoorten, waaronder de sneeuwpanter en de versluierde panter, is vooralsnog geheim. Aangenomen wordt dat de individuen uit de familie Felidae ongeveer 11 miljoen jaar eerder vooruitgingen. De laatste stamvader van leeuw, tijger, poema, panter, sneeuwpanter en de versluierde panter maakte zijn realiteit ongeveer 6,37 miljoen jaar eerder op aarde. Een onderzoek onder leiding van Yu en Zhang naar het mitochondriale DNA in 2005 toont aan dat de panter stevig geïdentificeerd is met de sneeuwpanter. Johnson et al., Onderschrijft dit standpunt bovendien toen zij in 2006 een onderzoek leidden. Aangenomen wordt dat de panter in Azië is begonnen en later is verplaatst naar Afrika. In de achttiende eeuw werden ongeveer 27 ondersoorten van panters voorgesteld. In ieder geval werden later slechts negen ondersoorten waargenomen.